326

Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10

Widzisz Renia tygrysy tak zabalowały na Sylwka że jeszcze dochodzą do siebie albo niechcą futra wystawić na mróz .Temu ich niewidać;)

327

Ja na sylwka nie balowałam, więc jestem i pozdrawiam smile

No, Jaworowa, dla Darka to się nauczysz skarpetki dziergać, tak? Nie gniewam się smile - rękawiczki już mam, po śniegu śladu nie zostało (Ledwo zdążyłam z dziećmi na sanki wyskoczyc), a że Darek wywołuje większą motywację, jak najbardziej rozumiem wink

Zdjęcia do mnie przyszły smile Jeszcze nie zdążyłam wszystkich obejrzeć (Częściowo przez kota,  drastyczna historia), ale sobie miło wspominam

328

Do mnie też fotki dotarły, więc jednak Darku nie zwalimy się do Ciebie, przynajmniej nie tym razem wink
Olka, co z kotem???
Edi, uśmiechnij się smile
Ja, póki co, ostrzę narty i ruszam w poszukiwaniu śniegu.

329

Z kotem nic, miałyśmy małą wojnę smile Zapewne przypadkiem - wrażliwi esteycznie nie czytać - narzygała mi na monitor. Było widać tylko ciemność. Jednak po zawieszeniu broni monitor sam się zreanimował, albo za sprawą jakiś kocich czarów smile

Powodzenia na narciarskich stokach smile

330

Witajcie

No pięknie i znowu cisza, Tygrysy suszyć futra i odzywać się na stronie. Lucy gratuluję fotek. Ja chciałam podziękować wyjątkowemu koledze Artkowi, który przysłał mi boską płytkę i wreszcie doczekałam się miłych:))) wspomnień. Artuś mam nadzieję, że będę miała okazję odwdzięczyć się za zdjęcia:))) Pozdrawiam Tygrysy i inne stwory smile))

331

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jet Edi na te cześć wszystkie tygrysy hip hip hura hip hip hura hip hura hura hura=)No to Lucynko szkoda ale jak naostrzysz narty no to może pojedziesz na południe Polski to zapraszam na kawe=)Ciekawe Olu co ty kotowi tam pokazywłaś na tym monitorze że on się ...........wyżgał na ten monitor;)No narazie niemam szalika od Reni no i się przeziębiłem temperatura38,7nie schodzi z blata.Pozdrowienia

332

Daruś przepraszam, ale u nas zrobiło się tak wiosennie ostatnimi czasy, że totalnie zapomniałam o wszelkich czapkach i szalikach..no i masz tu babo placek..tygrysek sie rozchorował...jestem niedobra!!
Edi dobrze Cie "widziec", niestety mam problemy z kompem  i nie moge juz od miesiąca zainstalowac gadugadu, dlatego milcze.... sad
Lucy zazdroszcze Ci tych nart! baw sie dobrze na stoku..o ile śnieg wytrzyma bo u nas zostały dosłownie resztki..
Ola!... zostaw kotka w spokoju !!!

333

Edi, to do Ciebie zdjęcia jeszcze nie doszły???????? W szoku jestem. Działanie poczty pozostawia wiele do życzenia, ale Artkowi sam urok osobisty chyba też nie wystarczył i z poczty korzystał? Dziwne.

Darku, nic jej nie pokazywałam, ale wiesz, na wojnie rózie bywa. Pozdrawiam Cię gorąco.
Renia, Ty tak nie broń mojej Bestii , bo jeszcze nie zdecydowałam, co z nią zrobić,  jak wyjadę.

334

Tygrysy! Podobno tam gdzie sie wybieram na narty są wyciągi tez dla Was, wszystko obczaję i na przyszły rok skrzykujemy epipę i wyruszamy razem! Szykujcie sprzęt, róbcie czapki i szliki (Edi ma już podobno czapkę i rękawice narciarskie!!) no i szlifujcie formę smile 
Daruś dzięki za zaproszenie!
Olka, pozdrowienia dla małych szczurków i szwagra smile

335

Lucyna jakbyś tam miała mało śniegu to ja mam w słoikach tegorocznego śniegu troche zagotowane to wpadnij to ci uzycze=)

336

Olu apropo wojny to mi dziadek opowiadał taką historie wojenną;"pewnego razu roku panskiego1943 raz my niemców p-o lesie ganiali raz niemcy nas ganiali raz my niemców po lesie ganiali raz niemcy nas ganiali i znowu raz my niemców po lesie ganiali razniemcy nas ganiali no i przyszedł leśniczy wkurzył się i wygonił ich z lasa"=)=)

337

hehe dobre

338

Darku, dzięki za zeszłoroczny śnieg ale zdecydowanie wystarczyło tegorocznego ; Na stokach spotkałam i para i tetra smile a jak Wasze przygotowania ?
Pozdrawiam ciepło wszystkich

339

Witajcie Tygrysy tu jaaaaaaaaa, tak tu znowu edi.

Dzięki za pamięć i kilka miłych słów na tej stronie, trochę już opustoszałej, ale widzę, ze istotki wytrwałe jeszcze tutaj zaglądają. Dzięki Lucy i Olu, tak Artuś mi przysłał fotki, wiem to boski facet:))) i liczę, że kiedyś uda mi się z nim stworzyć team ogólnokondycyjny hihih, mam nadzieję, że On też jest za:)))) Reniu utraciłam kontakt do Ciebie, dlatego stęskniłam się za Tobą, zaś z Tygrysicą pogadam za to, że od edi nie odbiera telefonów. Witaj Dareczku Tygrysie nad Tygrysami cha cha stęskniłam się piekielnie i fajnie, że tutaj zaglądasz, Twoje ciepło odczuwam nawet we Wrocku pozdrawiam wszystkich cieplutko edi

340

No Edi, miło Cię "widzieć" smile Ja tu ciagle albo zajęta, albo niewyspana (Żadnej przyjemności z bycia bezrobotną, co chwila muszę rano wstawać i gdzieś się spieszyć), albo wszystko na raz, ale jak sobie Ciebie przypomnę, to od razu energii przybywa smile
Ps. Co do Atka, w pełni popieram wink

Pozdrowienia dla wszystkich

341

Czesc kochane Tygrysy !
niby jeszcze wciaz zima ale u mnie chyba juz wiosna nadchodzi wiec pora na pobudke!
Renatko, rower gotowy?
Darus, nowe ciagi w sklepie ogrodniczym wymienione?
Daria, byc moze w marcu /13,14/ bede w Poznaniu, a ze droge do Biedruska znam calkiem niezle... Moze ktos jeszcze startuje na targi w tym czasie, Edi? Ola?
Pozdrowienia

342

Dla mnie niestety to za daleko. Wiem, wiem, świat jest mały, ale ja jeszcze się z tym nie oswoiłam

343

Tak Tak Lucynko sezon ogrodniczy tuż tuż to i ciągi wymienione.Pozdrawiam

344

NO Witajcie Kochani smile

Ja też czekam z niecierpliwością na wiosnę, rowerek mam mieć już za dwa tygodnie, więc mam nadzieje, że śnieg zdąży sie wytopić wink

Na razie jednak, odkąd mam samochód, odwiedzam mnóstwo pięknych i ciekawych miejsc i szykuje się do wyprawy Wielkanocnej na Bałkany smile

Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.

345

Reniu, jesteś wielka wink Uściski dla Ciebie smile

346

Witajcie Tygrysy

Miło, że zaglądacie, Lucy nie dam rady chyba......ale jeszcze dam znać. Brawo Renia i inne Tygrysy. Darku Tygrysie widzę, że do sezonu ogrodowego jesteś przygotowany cha cha pozdrawiam.

347

Kolorowych jajeczek,rozczochranych owieczek,rozkiczkanych króliczkówl,pyszności w koszyczku i mokrego ubranka życzę wszystkim obozowiczom

348

Kochani!
życzę Wam wszystkim radosnych i slonecznych Świąt Wielkanocnych, choć od kilku dni ciągle sypie śnieg smile
Edi, wiem źe dzialalaś już dzielnie na kolejnym froncie, ale jestem pewna źe to za nami tęskisz naj naj wink
Buziaki

349

Witajcie Tygrysy

Miło, że jeszcze ktoś o mnie pamięta.:))) Ja również życzę Wam Zdrowych , spokojnych i pełnych miłości Świąt oraz radości z kolejnego dnia. Oczywiście, że nie zapomniałam o Was:))), choć jak widzę strona pololutku umiera. Jestem ciekawa, czy byłaś Lucy w Poznaniu i czekam na wieści jak było oraz kiedy się widzimy. Pozdrawiam wszystkich Edi.

350

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja!