Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Witam!
Ja szczęśliwie znalazłem pracę i mam mało czasu i dla tego mało tu bywam ale postaram się to naprawić
Pozdrowionka dla tygrysów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Ja szczęśliwie znalazłem pracę i mam mało czasu i dla tego mało tu bywam ale postaram się to naprawić
Pozdrowionka dla tygrysów
Oooooo jakie ożywienie
Jeżeli chodzi o mnie to c) pazurki przymarzły do ciągów hehe
Darek rowerek zamówiłam u Jarka Roli . Tu masz jego stronke www.sport-on.com
Już się nie mogę doczekać końca zimy bo straszliwie mnie nosi....
Ola do twarzy Ci w tej masce
Dostałam zdjęcia z imprezy od Tygrysicy, muszę przyznać że atmosfera była gorrrrąca
A takie to spokojne było na obozie...hihiiii
Dzieki Renia bede coś załatwiał Piter gratulacje na te prace jak bedziesz miał pierwszą wypłatę no to wiesz daj cynk, a biodro boli?
Poważne pytanie w tym quizie, muszę przemyśleć
Daria, a czemu ja nie widziałam fotek z imprezy?
a tak wogole to kto jest zalogowany na naszej-klasie?
No ja też jestem w naszej-klasie.Aga jakbyś spotkała w tym Poznaniu naszych pyrusów to ich pozdrów,a tobie życze powodzenia na tym szkoleniu:)i=)
agi ja wiem ze jestes wsrod moich znajomych:)wiem rowniez ze jest bodzio,piotrek,i adam,niestety nikogo wiecej nie znalazlem;/
pozdrawiam
Witajcie
Jak miło, że stronka znowu się ożywiła cha cha. Renia cieszę się, że rowerek już grzeje się do wiosny, bo widzimy się w Jeleniej a tak przy okazji to Darecki też może pośmigać na 3-kołowcu. Ale będzie ekipa do wypadów. Fotki naprawdę są niezłe z impry u Tygrysicy. Fajnie było zobaczyć tych którzy dali radę dojechać i nie zgubić się w tej wielkiej wsi cha cha wybacz Daria, ale to był jakiś meksyk. Na naszej-klasie jestem również więc Agusię i CZarnego pozdrawiam. Buziaki również dla Lucy jej szczurów i Olci. Pewnie Lucy już wróciła z wyprawy do męża. pozdraiwam edi
Lucyna chyba wraca dopiero we wtorek. Pocieszała mnie, że jest tam sporo fajnych miejsc do łażenia. No zobaczymy Ciekawe, czy jeździ autobusami
Hm, szkolenie Brzmi obiecująco - Aga, pamiętaj o higienie pracy umysłowej i nie przemęczaj się
Edi, a co planujecie w Jeleniej?
Piter, gratulujępracy.
Pozdrawiam wszystkich
niestety nikogo wiecej nie znalazlem;/
Dlaczego niestety? Przecież tu, czy tam to te same osoby, po co się szukać w 10 miejscach?
wlasnie sie pakuje, czego najbardziej nie cierpie...jutro niestety wracam
Edi, to byl rzeczywiscie meksyk, ale sprawdzilysmy sie po raz kolejny!!! no i zobaczylysmy nasza kochana Tygrysice i jej stado!!!
Olka, jezdze autobusami, ale zdecydowanie lepiej poruszac sie kolejkami. Wiesz, ze nawet tu mozna spotkac slady AKTYWNEJ reh !!!
Caluje wszystkie tygrysy, pa
ps. Darku, a kto w koncu zjadl ten kisiel?
czarny napisał/a:niestety nikogo wiecej nie znalazlem;/
Dlaczego niestety? Przecież tu, czy tam to te same osoby, po co się szukać w 10 miejscach?
Wejdz a przekonasz sie dlaczego warto być tam zalogowanym:))
Poszukaj, to mnie znajdziesz, ale po co to nadal nie wiem
Pare osóbek się znalazło i spotkania już się zaczęły - i tu sens widzę
mam pytanie do kadry - czy ktoś z Was otrzymał płytkę ze zdjęciami z naszego obozu?
bo ja nie
Witaj Lucy:) fajnie, że wróciłaś z tego meksyku cha cha, pewnie było super.
Boję się, że osoby napiętnowane nie mają płytek hihihihi, więc bym nie liczyła na otrzymanie jej:))) Pozdrowionka dla Tygrysów
Było super, mnóstwo wrażeń, ciekawych miejsc...
A propos fotek mam podobne obawy, ale nie wypowiadam ich głośno
Ale i tak Edi mogę Cię zapewnić że my to aniołki jesteśmy, tylko niedocenione
Witam.No u mnie znowu snieg.Osoby napietnowane ktre nie maja plytek zapraszam na poludnie Polski do wsolnego ogladania bo ja mam a jeszcze calej nieobejrzalem.Lucynko kisiel poszedl na konserwacje srub przy naprawie tej nieszczesnej Tawriji,ktora niedojechalismy z chlopakami do TYGRYSICY
Tiger u mnie tez sypie na maxa, a tak troche wiosennie sie ostatnio robiło..
Lucy chętnie bym Ci przegrała tą płytke ale niestety moja nagrywarka szwankuje
Z tymi aniołkami to prawda
Nie było na obozie fajniejszych od Was
Witajcie Tygrysy
Super, że tak myślicie, jednak uważam, że jest druga strna medalu, że nie otrzymałyśmy płytki cha cha spotkanko na wiosnę:))) i Tygrysy zabierają płytki, aby Ci, co jej nie otrzymali mogli sobie pooglądać. Lucy pamiętaj nadciągamy na wiosnę i to z różnych części Polski:))) Renia szykuj się na wyprawę życia:)))) Tygrysicę zasypało bo milczy:))) albo tak trenuje hihih aby edi zaskoczyć:))) Kisiel dałeś do porschaka nieeeeeeeeeeeee Darku to jakaś profanacja hiihhihih Stęskniłam się już za Wami pozdrawiam
Edi, czekam na wiosnę (lub lato) i na Tygrysy na Kaszubach !!! Oj będzie się działo, Biedrusko przeżyło to i Kaszuby dadzą radę
Daruś, nas nie musisz dwa razy zapraszać więc nie zdziw się jak napiętnowani się zwalą na południe kraju aby powspominać przy fotkach
Renatko, dzięki za dobre chęci i w ogóle za wszystko:)
A Tygrysicy to chyba padł komp...
Oj tam zaraz napiętnowani, ja wierzę, że to poczta się ociaga. Daję im szansę. No, chyba że zwołacie spotkanie napiętnowanych to wtedy wpisuję się na listę Darek, ostrożnie, bo my jesteśmy gotowena wiele
Na wiosnę mnie nie będzie Chociaż ja Lucynkę czasem widuję, ale Was też chcę zobaczyć. W sobotę byłam w Lucy stronach. Szok, bo ledwo z mojej wioski wyjechałam, zobaczyłam piękne zimowe krajobrazy. U mnie śniegu nie widać i jakoś mi go nie brakuje. Lucyna, mam nadzieję na spotkanie w sobotę!! Popluskamy się trochę, podtopimy Leszka
Tygrysica pewnie piecze pierniczki i robi łańcuchy na choinkę
Ja całą wiosnę i lato przeznaczam na nadrabianie straconego czasu i będę jeżdzic wszędzie gdzie tylko mój Golf pozwoli
Takze Kaszuby i Dolny Śląsk będą oblężone !!
aha...no i Tygrysice zabieram po drodze..tym razem mi nie umknie!!!
hej Tygrysice i Tigery. Dawno mnie tu nie było (kłopoty z dostawcą netu, no ale teraz wszystko jest oki i niech tak zostanie). Widzę że sporo się tu dzieje.
A najbardziej mi żal ..... kisielu Darek gdybyś powiedział że nie macie czym nasmarować swojej fury to podesłałbym wam beczkę oleju
Muszę się wam pochwalić, dziś dotarły do mnie fotki z obozu hura
byłem grzeczny i Mikołaj o mnie nie zapomniał myślę że do was albo już dotarły albo dotrą w niedługin czasie. Za chwilę będę mógł znowu zobaczyć Futrzaki w akcji.
słoneczne pozdrówka
Witacjie
Jak fajnie, że fotki idą, jednka nas jeszcze lubią. To słowo jest jak Mikołaj, fakt sierściuchowy ale Mikołaj Jaro hihihih. Tygrysica żyje bo dała mi sygnał, że jest ok i zyje a to dużo, więc dociekam i sądzę, ze chce mi zrobić niespodziankę jak po nią przyjadę, gdy będę jechała do Lucy. Renia DOLNY ŚLĄSK należy do Ciebie i fury Golfa hihi pozdraiwam
MOJA NIEOBECNOŚĆ SPONSOROWAŁO TYSKIE:)))
A TAK POWAZNIE TO Z KOMPEM WSZYSTKO OK ZRESZTA MAM DWA,WIEC JAKBY CO TO ZAPASOWY JEST:)))
PIERNIKOW NIE PIEKE BO NIE UMIEM ((
nie mysle jeszcze o wiośnie ...TERAZ musze przezyć ŚIETA:;;;
WIEC ŻYCZE WSZYSTKIM ZROWYCH WESOŁYCH ŚIAT
TYLKO SIE NIE PRZEJEDZCIE,,,:)))ŁATWO O KILOGRAMY W TYM OKRESIE.........:))))))
<<<<<<<<<<< POZDRAWIAM WSZYSTKICH >>>>>>>>>>>
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji