276

Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10

Witam!
Ja szczęśliwie znalazłem pracę i mam mało czasu i dla tego mało tu bywam ale postaram się to naprawić smile
Pozdrowionka dla tygrysów smile

277

Oooooo jakie ożywienie wink
Jeżeli chodzi o mnie to c) pazurki przymarzły do ciągów hehe
Darek rowerek zamówiłam u Jarka Roli . Tu masz jego stronke www.sport-on.com
Już się nie mogę doczekać końca zimy bo straszliwie mnie nosi....

Ola do twarzy Ci w tej masce big_smile
Dostałam zdjęcia z imprezy od Tygrysicy, muszę przyznać że atmosfera była gorrrrąca  wink
A takie to spokojne było na obozie...hihiiii

278

Dzieki Renia bede coś załatwiał Piter gratulacje na te prace jak bedziesz miał pierwszą wypłatę no to wiesz daj cynk, a biodro boli?

279

Poważne pytanie w tym quizie, muszę przemyśleć smile
Daria, a czemu ja nie widziałam fotek z imprezy?

280

a tak wogole to kto jest  zalogowany na naszej-klasie?

281

No ja też jestem w naszej-klasie.Aga jakbyś spotkała w tym Poznaniu naszych pyrusów to ich pozdrów,a tobie życze powodzenia na tym szkoleniu:)i=)

282 Ostatnio edytowany przez czarny (2007-12-09 19:45:03)

agi ja wiem ze jestes wsrod moich znajomych:)wiem rowniez ze jest bodzio,piotrek,i adam,niestety nikogo wiecej nie znalazlem;/
pozdrawiam

283

Witajcie

Jak miło, że stronka znowu się ożywiła cha cha. Renia cieszę się, że rowerek już grzeje się do wiosny, bo widzimy się w Jeleniej a tak przy okazji to Darecki też może pośmigać na 3-kołowcu. Ale będzie ekipa do wypadów. Fotki naprawdę są niezłe z impry u Tygrysicy. Fajnie było zobaczyć tych którzy dali radę dojechać i nie zgubić się w tej wielkiej wsi cha cha wybacz Daria, ale to był jakiś meksyk. Na naszej-klasie jestem również więc Agusię i CZarnego pozdrawiam. Buziaki również dla Lucy jej szczurów i Olci. Pewnie Lucy już wróciła z wyprawy do męża. pozdraiwam edi

284

Lucyna chyba wraca dopiero we wtorek. Pocieszała mnie, że jest tam  sporo fajnych miejsc do łażenia. No zobaczymy smile Ciekawe, czy jeździ autobusami smile
Hm, szkolenie smile Brzmi obiecująco - Aga, pamiętaj o higienie pracy umysłowej i nie przemęczaj się big_smile
Edi, a co planujecie w Jeleniej?
Piter, gratulujępracy.
Pozdrawiam wszystkich

285

czarny napisał/a:

niestety nikogo wiecej nie znalazlem;/

Dlaczego niestety? Przecież tu, czy tam to te same osoby, po co się szukać w 10 miejscach?

286

wlasnie sie pakuje, czego najbardziej nie cierpie...jutro niestety wracam
Edi, to byl rzeczywiscie meksyk, ale sprawdzilysmy sie po raz kolejny!!! no i zobaczylysmy nasza kochana Tygrysice i jej stado!!!
Olka, jezdze autobusami, ale zdecydowanie lepiej poruszac sie kolejkami. Wiesz, ze nawet tu mozna spotkac slady AKTYWNEJ reh !!!
Caluje wszystkie tygrysy, pa
ps. Darku, a kto w koncu zjadl ten kisiel?

287

Ola napisał/a:
czarny napisał/a:

niestety nikogo wiecej nie znalazlem;/

Dlaczego niestety? Przecież tu, czy tam to te same osoby, po co się szukać w 10 miejscach?

Wejdz a przekonasz sie dlaczego warto być tam zalogowanym:))

288

Poszukaj, to mnie znajdziesz, ale po co to nadal nie wiem smile
Pare osóbek się znalazło i spotkania już się zaczęły big_smile - i tu sens widzę

289

mam pytanie do kadry - czy ktoś z Was otrzymał płytkę ze zdjęciami z naszego obozu?
bo ja nie

290

Witaj Lucy:) fajnie, że wróciłaś z tego meksyku cha cha, pewnie było super.

Boję się, że osoby napiętnowane nie mają płytek hihihihi, więc bym nie liczyła na otrzymanie jej:))) Pozdrowionka dla Tygrysów

291

Było super, mnóstwo wrażeń, ciekawych miejsc...
A propos fotek mam podobne obawy, ale nie wypowiadam ich głośno smile
Ale i tak Edi mogę Cię zapewnić że my to aniołki jesteśmy, tylko niedocenione wink

292

Witam.No u mnie znowu snieg.Osoby napietnowane ktre nie maja plytek zapraszam na poludnie Polski do wsolnego ogladania bo ja mam a jeszcze calej nieobejrzalem.Lucynko kisiel poszedl na konserwacje srub przy naprawie tej nieszczesnej Tawriji,ktora niedojechalismy z chlopakami do TYGRYSICY

293

Tiger u mnie tez sypie na maxa, a tak troche wiosennie sie ostatnio robiło..
Lucy chętnie bym Ci przegrała tą płytke ale niestety moja nagrywarka szwankuje
Z tymi aniołkami to prawda wink
Nie było na obozie fajniejszych od Was smile wink

294

Witajcie Tygrysy

Super, że tak myślicie, jednak uważam, że jest druga strna medalu, że nie otrzymałyśmy płytki cha cha spotkanko na wiosnę:))) i Tygrysy zabierają płytki, aby Ci, co jej nie otrzymali mogli sobie pooglądać. Lucy pamiętaj nadciągamy na wiosnę i to z różnych części Polski:))) Renia szykuj się na wyprawę życia:)))) Tygrysicę zasypało bo milczy:))) albo tak trenuje hihih aby edi zaskoczyć:))) Kisiel dałeś do porschaka nieeeeeeeeeeeee Darku to jakaś profanacja hiihhihih Stęskniłam się już za Wami pozdrawiam

295

Edi, czekam na wiosnę (lub lato) i na Tygrysy na Kaszubach !!! Oj będzie się działo, Biedrusko przeżyło to i Kaszuby dadzą radę wink
Daruś, nas nie musisz dwa razy zapraszać więc nie zdziw się jak napiętnowani się zwalą na południe kraju aby powspominać przy fotkach smile
Renatko, dzięki za dobre chęci i w ogóle za wszystko:) smile smile
A Tygrysicy to chyba padł komp...

296

Oj tam zaraz napiętnowani, ja wierzę, że to poczta się ociaga. Daję im szansę. No, chyba że zwołacie spotkanie napiętnowanych to wtedy wpisuję się na listę smile Darek, ostrożnie, bo my jesteśmy gotowena wiele smile
Na wiosnę mnie nie będzie sad Chociaż ja  Lucynkę czasem widuję, ale Was też chcę zobaczyć. W sobotę byłam w Lucy stronach. Szok, bo ledwo z mojej wioski wyjechałam,  zobaczyłam piękne zimowe krajobrazy. U mnie śniegu nie widać i jakoś mi go nie brakuje. Lucyna, mam nadzieję na spotkanie w sobotę!!  Popluskamy się trochę, podtopimy Leszka smile
Tygrysica pewnie piecze pierniczki i robi łańcuchy na choinkę

297

Ja całą wiosnę i lato przeznaczam na nadrabianie straconego czasu i będę jeżdzic wszędzie gdzie tylko mój Golf pozwoli wink
Takze Kaszuby i Dolny Śląsk będą oblężone !!
aha...no i Tygrysice zabieram po drodze..tym razem mi nie umknie!!!

298

hej Tygrysice i Tigery. Dawno mnie tu nie było (kłopoty z dostawcą netu, no ale teraz wszystko jest oki i niech tak zostanie). Widzę że sporo się tu dzieje.
A najbardziej mi żal ..... kisielu wink Darek gdybyś powiedział że nie macie czym nasmarować swojej fury to podesłałbym wam beczkę oleju big_smile
Muszę się wam pochwalić, dziś dotarły do mnie fotki z obozu hura smile
byłem grzeczny i Mikołaj o mnie nie zapomniał wink myślę że do was albo już dotarły albo dotrą w niedługin czasie. Za chwilę będę mógł znowu zobaczyć Futrzaki w akcji.
słoneczne pozdrówka smile

299

Witacjie

Jak fajnie, że fotki idą, jednka nas jeszcze lubią. To słowo jest jak Mikołaj, fakt sierściuchowy ale Mikołaj Jaro hihihih. Tygrysica żyje bo dała mi sygnał, że jest ok i zyje a to dużo, więc dociekam i sądzę, ze chce mi zrobić niespodziankę jak po nią przyjadę, gdy będę jechała do Lucy. Renia DOLNY ŚLĄSK należy do Ciebie i fury Golfa hihi pozdraiwam

300 Ostatnio edytowany przez shatie (2007-12-19 18:15:24)

MOJA  NIEOBECNOŚĆ SPONSOROWAŁO TYSKIE:)))

A TAK POWAZNIE TO   Z KOMPEM WSZYSTKO OK  ZRESZTA MAM DWA,WIEC  JAKBY CO TO ZAPASOWY JEST:)))
PIERNIKOW NIE PIEKE BO NIE UMIEM sad((

nie mysle jeszcze o wiośnie ...TERAZ   musze przezyć ŚIETA:;;;

WIEC  ŻYCZE WSZYSTKIM  ZROWYCH WESOŁYCH  ŚIAT

TYLKO  SIE NIE PRZEJEDZCIE,,,:)))ŁATWO O KILOGRAMY W TYM OKRESIE.........:))))))

<<<<<<<<<<< POZDRAWIAM WSZYSTKICH  >>>>>>>>>>>