Odp: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Monia, proszę uchyl rąbka tajemnicy co to za wykonawca i płyta, może skuszę się i kupię orginał na wyspie, pleaseeeee
Acha Daruś, kisiel i budyń wysyłaj do Jaro, my tego nie pijemy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Monia, proszę uchyl rąbka tajemnicy co to za wykonawca i płyta, może skuszę się i kupię orginał na wyspie, pleaseeeee
Acha Daruś, kisiel i budyń wysyłaj do Jaro, my tego nie pijemy
a tak nawiasem mówiąc monia to gdzie ty mieszkasz, że do poczty masz kilka dni drogi????
Lucyna, Twoje ostatnie pytanie mnie powaliło
Miło widzieć pokrewną dusze
Tak tak Edi te randki w basenie.A Daria to chyba w kuchni siedzi i robi sałatki na ten zlot bo coś jej niewidać
He he musze was zasmucić, niestety nie przymarzłem na stadionie. Już wróciłem do domu i jestem jeszcze bardziej wredny niż byłem.
![]()
![]()
Atmosfera na stadionie nie do opisania, to trzeba samemu przeżyć. Nie da się tego od tak opowiedzieć . Wkleiłem kilka fotek ale są w słabej jakości, bo zrobione komórką
Pozdrawiam
ja tego o sobie nie moge powiedziec,ja przemarzlem az diabli,poza tym widze ze miales podobne miejsce co ja:)tylko ze ja przeszedlem sobie na inny sektor,szkoda ze sie nie udalo spotkac,moze nastepnym razem,pozdro!!
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie Zima na całego a zimówek brak hehe
A tu widze klimat gorącego kiślu panuje hehe
Pozdrawiam wszystkich
Witajcie
Fakt Daria szykuje imprę i liczy na Twoich Darku ziomali więc pakujcie się i nawiedzajcie Tygrysicy rejony cha cha Do zobaczenia w sobotę
edi
Czesc Tygrysy, dziś są imieniny Stefana
A więc STEFANO - wszystkiego najlepszego,
ucałowania
no dobra dowiem się dla ciebie Luci co to za tytuł płyty,narazie wysyłam ci to co mam na mp3 + fotki,a ja sobie w Oławie mieszkam i nie musze wcale isc kilka dni do poczty,no ja taka zapracowana jestem...
Monia, jestes super, dzięki za płytkę i foty
wiesz, jeżeli chodzi o chodzenie na pocztę, to ja po prostu mało rozgarnieta jestem...
Tak dziewczyny Tygrys z ziomalami nadciąga.Jedziemy na dwa samochody,wiec stawiajcie już na kawe:)NARKA
Darus gdzie te twoje 2 fury z ziomalami ,,EDI byla nrozczaraowana jak tez i my::((((
a zreszta kawy nie bylo:((((
ale imprezka byla niepowtarzalna.......
bylo swietnie..
Czesc fajnie ze sie impreza udała:)No cóż żłośliwość rzeczy martwych:x moskwicz klęknoł koło Gliwic a Tawrijia klękła koło Jarocina:x Ja i ziomale byli załamani,na pocieszenie chłopaki oglądneli galerie z obozu a szczególnie EDI w tych wypasionych,zaparowanych,plastikowych goglach:)
shatie !!! wiecej szczegołów z imprezy prosze!
Czekam na relacje
Impreza wesoła Do dziś uśmiecham się na wspomnienie opowieści chudego pudla. Miło było się spotkać, poznać nowych ludzi.
Co by nie było za słodko napiszę jeszcze, że Daria leniła się niesamowicie, bo podobno chora była i żadna wstrętna ogrzyca nie chciała ze mną do Poznania jechać. No, z drugiej strony nie było kiedy, więc się nie czepiam więcej.
Daria, jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko, było super!
Trzymaj się ciepło, walcz dzielnie i do zobaczenia latem. Lucyna
Daria, jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko, było super!
Trzymaj się ciepło, walcz dzielnie i do zobaczenia latem.
O, pod tym to i ja się podpiszę. Dziewczyny, jesteście wielkie Lucy, Tobie też bardzo dziękuję za wszystko.
Ja wróciłam bardzo póxno, bo miałam najdalej i jeszcze byłam u Lucy na herbatce i widziałam jej urocze szczury i chomika A potem u kolegi z siostrą tak się bawiłyśmy:
Pełno ma tego typu gratów, to może coś wyszukam na następne spotkanie z Darią, żeby moich brwi nie widziała
Olka, szczury mam i to dwa (najszczersza prawda że są urocze!), natomiast chomik to był w Biedrusku.
Ale czy to ma jakieś większe znaczenie?, przecież wszystkie szczury są nasze;)
Pozdrawiam Cię i Twoje szczurki no i oczywiście Edi i jej jedynaka sierściucha,
pa, lucy
Witajcie Sierściuchy i inne leniwe ogry
No pięknie znowu mnie chwilkę nie ma i cisza w eterze. ja również cieszę się, ze Was zobaczyłam, warto było, choć nie był to dla mnie łatwy czas.....No Darku nawaliłeś na całej linii a było naprawdę bosko. Sierściuch Daria walczy jak typowy TYGRYS CHA CHA I JAK ZWYKLE BOSKO WYGLĄDA. Powiem tak, fajnie było poczuć się jak w domu:)))) Cieszę się, ze poznałam Was i że jesteście. pozdrawiam sierściuchy i inne futerkowece oraz dwa nowe szczury, ponoć urocze hihihihih. Renia mam nadzieję, że porszaka w moich rejonach załatwiłaś:) pozdrawiam edi
Edi rowerek zalatwiony, powinnam ruszyc juz na wiosne, poki co grzeje swoje przemarzniete łapki przed piecykiem , śniegu co niemiara i wygląda na to że jeszcze nas dosypie
Ciesze się że impreza się udała, mam nadzieje że otrzymam jakieś zdjęcia..
Witam
Gratuluję Renia rowerka super, choć przykro, że nie było nam dane się spotkać, może na rowerkach się latem zobaczymy cha cha. Martwi mnie że każdy wrócił już do swoich obowiązków i nic nie pisze ale pozdrawiam Wszystkie Tygrysy i inne sierściuchy edi
Edytko, nie ma się czym martwić, zwykła kolej rzeczy
Pociesz się, że za chwilę mają dotrzeć do nas zdjęcia, to powspominamy Chociaz Ciebie to ja i bez zdjęć pamiętam
i ja was serdecznie pozdrawiam. Edi, pewnie wszystkie Tygrysy zapadly w zimowy sen albo odcielo je od netu. Olka, Daria - dzieki za sms
Witam proponuje mały quiz dlaczego nie ma tygrysów na forum; a]zkasowali im kompy za piractwo b]nagrzeszyli na obozie i chowają się przed Mikołajem,żeby niedostać różgą c]...............-wasza propozycja
Renia widze że załatwiłaś sobie rowerek.Ja też jestem zainteresowany jakimś trójkołowcem czy mogłaś dac mi jakieś namiary?Pozdrowienia dla wszystkich.Czekam na odpowiedzi na quiz.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji