Temat: obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Jak zwykle stare pytanko: kto na obóz w tym terminie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak zwykle stare pytanko: kto na obóz w tym terminie
Ja się wybieram
no nie moze byc,ale chyba tylko w dwojke bedziemy na obozie;)
A właśnie, że nie w dwójke bo ja też się wybieram na ten obóz. No to jest już nas trzech......pozdrawiam i do zobaczenia
Czarny no to wam pomogę ja też będę, tylko że od 5.10. Do zobaczenia
no nie moze byc
Może być może i prosze mnie tu przypadkiem nie zniechecać
I powoli robi nas się cały tłum - dobrze
jaro ja równiez od 5.10:)
to juz zaczyna byc naprawde tloczno tutaj:))oby tak dalej
l.
no to rzeczywiście jest nas coraz więcej (aż 5) a z dobrze poinformowanych źródeł (WSI ) wiem że ma nas być troszkę więcej (chociaż ostatnimi czasy WSI ma inne zadania i informacje mogą być nieaktualne
) myślę jednak że 2 niewiasty i 3 facetów da sobie radę. pozdrawiam i do zobaczenia już za ...... dni
no to adas w koncu sie zobaczymy:)troszku minelo latek od ostatniego spotkanka:))a tak wogole to uwazaj na pana od tenisa stolowego!!!
3 niewiasty;) Ja też jadę.
Witam!
No i ja jadę również !
I jest nas coraz więcej Aga z wiarygodnego źródła wiem że będziemy mieli okazję współpracować
no to punktualnie 5.10
pozdrawiam
I tak Was dużo jest i cisza. Pozdrawiam Wszystkich październikowców. Zostawcie po sobie porządek bo my się zbliżamu. Mam nadzieję że pokoje w Feniksie wam służą. Tomek B. pilnuj się.
No to czas wrócić do rzeczywistości Tygrysy.....obóz był rewelacyjny, biorąc pod uwagę fakt iż odbył sie w Feniksie no i cała otoczka, jednak mimo wszystko brakowało nam klimatu z Olimpijczyka ......uczestniczy pierwsza klasa-już dawno takich nie miałam okazji poznać.....ach....teraz czas na codziennośc, ale jeszcze coś skrobne-to gorące nowinki bo właśnie wróciłam do domciu...buziaki
:)
No to po obozie, pozdrowienia dla wszystkich!!!!!
Dziekuje organizatorom, kadrze, serwisowi, uczestnikom za wspolnie spedzone chwile na obozie i cenne informacje
=====>ARCHERY FOREVER<=====
Ja również chciałbym wszystkim podziękować za wspólnie spędzony czas. Tylko ciągle to biodro nie daje mi spokoju tylko nie wiem, które bo nie mam czucia hehe.
Pozdro:))
Obóz był rewelacyjny;) Mam nadzieje, że nie skończy sie tylko na tym jednym.
Dziękuje wszystkim za stworzenie niesamowitej atmosfery. Już tesknie za wszystkimi tygrysami;))))
Jak bedziecie sie wybierac w Tatry to nawet nie ważcie sie ominąć mojego domu;)
To prawda Renatko oboz niebylby taki bez WAS - to WASZA zasluga. Ja z checia wpadne w gory - uwielbiam te klimaty.Mam nadzieje, ze cwiczysz intensywnie i nie poddajesz sie - pamietaj Tygrysy Walcza !!!! Pozdraiwam cieplutenko.
Tygrysy to jest to, co w obozach najlepsze Uściski dla wszystkich
Renata, jak mi wpadnie do głowy pomysł, by jechać w góry, to tylko do Ciebie
Jeny, znów muszę myśleć, co zrobić do jedzenia
Spieszyć się na różne zajęcia i nie ma spania w dzień I na przyspieszenie obrotów zniknął mi prawy kierunkowskaz. A było tak spokojnie i beztrosko.Dzieciaki już wprowadzają swoje porządki w domu
taaaakkk to było tooo!!było naprawde swietnie,juz mi sie tęskni za tygrysami :)jak to ASIENKA POWIEDZIAŁA 'OBOZ BYŁ TYGRYSI";))POZDRAWIAM WSZYSTKICH WALCZCIE TYGRYSY,,..OLU JA BĘDĘ W NIEDZIELE NA ZAWODACH ,SOBOTA ODPADA,,,POZDRAWIAM CIEPLUTKO
To ja też powiem że było super a wszystko dzięki uczestnikom, kadrze serwisu i tej na wózkach. Tak Olu Tygrysy to jest to
bez nich nie byłoby takiej atmosfery o uśmiechach naszych Tygrysic nie wspomnę. Dzięki wielkie za wszystkie chwile spędzone razem. Niech Mafia będzie z nami
Ps. Asiu atmosferka z JUNIORA ale wtajemniczeni i tak się pewnie domyślili
pozdrowionka i uściski
nooo tak zapomniałam dodac ze gdyby nie kadra nie miałabym takich umięsnionych rak..hihih..a i nigdy juz nie powiem,, "nie ,i,nie dam rady,,"kadra była the best..:)..wszyscy damy rade:)
bo jak nie my to kto???
pozdro
ojejej chyba jakis chochlik wkradl sie i zmienil nazwe....hihi no tak Junior pozdrawiam cieplutenk cala Mafie i jej mieszkancow !!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » obóz I stopnia dla dorosłych 07.10-16.10
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji