Temat: Szkolenie dla trenerów FISE
Szkolenie się odbyło i chyba było nawet bardzo "owocne".
Pozdrowionka dla koleżanek i kolegi!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie dla trenerów FISE
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szkolenie się odbyło i chyba było nawet bardzo "owocne".
Pozdrowionka dla koleżanek i kolegi!
Juri, a może coś więcej na ten temat byś nam powiedział, hmm? :) Podziel się znami swoimi wrażeniami :) Pozdrawiam
Basiu! Nie wiem za bardzo, co Cię interesuje, ale coś tu naklikam.
Uczestnikami było 5 dziewczynek i 1 chłopczyk. Bardzo przyjemni ludzie. Wyglądali na znających się na swojej robocie, ale nie znających kulawych. Teraz już wiedzą co to spastyka, prostownik, i że Broda, to element siłowy prowadzący fajne zajęcia ogólnokondycyjne. Poznali problemy i możliwości osób po URK oraz działalność FAR. Organizatorzy wybrali nieodpowiednich ludzi do prowadzenia szkolenia i prawdopodobnie nie udało się nam zrazić ich do pracy z nami - chyba wręcz przeciwnie . Teraz z niecierpliwością czekamy na ich szkolenie.
Jakby coś jeszcze Ciebie, czy innych interesowało, to pytajcie. Postaramy się odpowiedzieć.
P.S. Basiu, nie zapomniałem o spisie zabaw, ale jakoś nie oglądałem ostatnio tych fotek Do następnego obozu jest troszki czasu, więc powinienem się wyrobić
Dzięki Juri :) Interesowało mnie ogólne Twoje wrażenie jako prowadzącego. Miło, że się znają na swojej robocie, to już coś! Tym bardziej ciekawa jestem, jak się będzie układała współpraca :) że są przeszkoleni gruntownie w AR w to nie wątpię! :)
p.s. No, patrz! A powstrzymałam się, żeby Ci nie pisać o tych zabawach ;) cieszę się, że pamiętasz :))
Miło, że się znają na swojej robocie, to już coś!
Czy rzeczywiście się znają. to wyjdzie, jak się dobiorą nam do skóry, no i oczywiście po efektach będzie można coś wywnioskować
No, patrz! A powstrzymałam się, żeby Ci nie pisać o tych zabawach
cieszę się, że pamiętasz
)
Wiem, że w moim wieku skleroza, to już normalka, ale czasami coś mi się jeszcze przypadkowo zatrzyma w głowie. Kiedy planujesz jakieś zabawy z dzieciakami??? Może konkretny termin mnie zmobilizuje
Co to jest FISE? Tylko proszę jasno tłumaczyć!
I co ta za zabawy?
Olu odwiedź stronkę: http://www.far.org.pl/index.php?atype=wyd_04_11_09
a będziesz wiedziała o co chodzi:) pozdrowionka
F jak Fundacja... I jak Inicjatyw... S jak Społeczno... E jak Ekonomicznych
Zabawa polega na szkoleniu się na wzajem, żeby później szkolić innych.
Ola, czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje???
No i Jaro byłeś szybszy
dzięki Juri czsami można być szybszym ale niewiele wiedzieć
chociaż jeżeli ktoś jest na bieżąco na forum to wie "wszystko" pozdro
No niech Wam będzie Dziękuję!
Ciekawie brzmią te aktywizacje, preorientacje i motywacje w jednym zdaniu Prawdziwa poezja, aż trudno uwierzyć, że to przekłada się na jakieś praktyczne działania. Pewnie dlatego zapomniałam, że już mi to gdzieś mignęło przed oczami
Ktoś chyba nieźle słowniki wertował, żeby napisać tą informację
He he sorki za szkolenie basenowe. Oczywiscie stwierdzenie ze "chodziak ktory nie umie pływać to pierdoła" było żartem. Hmm choć ja naprawde tak uważam.
Wcale sobie u naszych kursantów nie przechlapałeś... Przykro mi bardzo, że dopiero po zajęciach basenowych dowiedziałeś się, że za jakiś czas oni będą mieli okazję Cię przeszkolić
W przyrodzie nic nie ginie....
Ale podpisuję się pod kujawką.
Cwaniakują po obozie...
chodziak ktory nie umie pływać to pierdoła.
popieram
Witam ponownie!!
Ptaszki ćwierkają, że będzie okazja się wreszcie spotkać na szkoleni.
Może pochwalicie się kto kiedy ma zamiar się poszkolić??
Ja prawdopodobnie spotkam się z naszymi trenerami (i z Wami robaczki) już na początku maja
No to sie miniemy Juri bo ja wybieram na takie spotkanko pod koniec maja
Ale coś mi się jednak zdaje że i tak okazji do spotkań nie zabraknie ja wejdzie ten projekt
Miło cię będzie zobaczyć Elu. Również będę w maju - pod koniec na tym spotkaniu
Czyżbym był jedynym uczestnikiem pierwszego szkolenia?????
Chochelka, to z kim ja będę wymyślał jakieś fajne prezenciki dla kolegi Krzysztofa K.???
Wydaje mi się Artur że znajdzie się jeszcze kilka osób, które uda się zwerbować
z tego co widziałam na listakch uczestników jest kilka takich, którym nie brakuje pomysłów i tz. inwencji twórczej
A przy kolejnych spotkaniach możemy połączyc siły.
Pozostaje mieć nadzieję, że Krzychu to przetrwa
a co do spotkań, to też się cieszę Radku że będzie taka okazja
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Szkolenie dla trenerów FISE
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji