101

Odp: listopad Spała

Witam,
tak jak obiecalem podaje link do galegii z listopadowego obozu: http://www.far.org.pl/spala_XI2004

102

Cześć wszystkim!
Dzięki za udostępnione fotki są suuuper.Jak jeszcze ich nie widzieliście to nadróbcie to!!!
P.S
KKranz`u twoja urodzinowa niespodzianka tez tam jest tylko bez makijażu i kilku innych rzeczy=)

103

Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich big_smile i big_smile

104

tetros napisał/a:

Witam,
tak jak obiecalem podaje link do galegii z listopadowego obozu: http://www.far.org.pl/spala_XI2004

Ciemne niektóre, ale na tych jaśniejszych widać, ze praca wre jak trzeba smile

105

Witam wszystkich (w szczegolnosci listopadowcow).

Na obozie i szkoleniu bylo SUPER, ale powrot ...
Wyjechalismy ze Spaly wczoraj o 10:45 a dzieki kochanej pogodzie dojechalismy o 01:45, czyli tylko 15 godzin jazdy smile
W pewnym momencie myslalem ze bedziemy z Krzysztofem nocowac na srodku drogi wsrood innych stojacych samochodow, ale udalo sie i dojechalismy.

To tyle na ta chwile - pozdrawiam i ide siebie szukac w ciezkiej rzeczywistosci.

Ps.
To KKranz byl w mafi

106

Witaj Wojtku.
Widze ze podroz mieliscie na prawde fatalna
My na szczescie nie mielismy az takich problemow choc czesc trasy przejechalismy z predkoscia 60km/h.Ale dobrze wszystko sie skonczylo

Pozdrawiam

107

hej listopadowcy!!!
dzieki serdeczne za zyczenia, oj te latka leca juz 16 stuknelo, coz poradzic czas bezlitosny jest.
widze ze sie rozgadaliscie troszke.
ogladalem fotki i faktycznie fajne.
Kempes a tylko bys sprobowal zeby rodzinka Cie rozbierala, to odnalazlbym Cie w tym Jaworznie.

108

oczywiscie pozdrawiam wszystkich obozowiczow, a szczegolnie...
pamietajcie Krantzu to esesman i unikajcie go big_smile

A obóz i tak byl do du...y smile

109

Wilku napisał/a:

A obóz i tak byl do du...y smile

Czyli wszystko zgodnie z planem wink

110 Ostatnio edytowany przez Mirek (2004-11-21 09:35:46)

Wszystko fajnie, wszystko pięknie, tylko czy można te fotki prosić w postaci spakowanej lub na płytce?
Bo u mnie walka trwa z tymi fotkami...
A i pytanie do Moni, a co z Twoimi fotkami?

111

Gosiaczku!Piwniczna,mam nadzieję,jest już "stara",a Wrocek,jak malowany "nowiutki"!!!!Pozdrofka.Wyskakuję na fotki.

112

Właśnie wyskoczyłam z fotek.Są fajowe!!!:roll:Wszystko wróciło spowrotem.Pozdrawiam wszystkich Listopadowiczów!!!!!!

113

Wilczku

Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin.........

Buziaki

114

dziekuje Madziu.

115

Mirku ta ankiete wypelnie i wysle poczta.

116

Wilku, wszystkiego najlepszego z okazji tych 16 urodzin. Przepraszam że tak póżno ale w piątek przeszła u nas taka wichura że dopiero dzisiaj odzyskałem internet. Pozdrowionka.
PS.
Fajne zdjęcia.

117

Witam wszystkich :-) i pozdrawiam serdecznie z zasniezonego Krakowa!!! Widze, ze zdazyliscie juz troche napisac od powrotu z obozu :-) Ja jeszcze nie zdazylam tak do konca go odespac, ale mam nadzieje, ze przed nurkowym zdaze!!! Dziekuje wszystkim-kadrze, serwisowi i uczestnikom-za bardzo mile spedzony czas :-) mam nadzieje, ze sie jeszcze spotkamy. Przylaczam sie do zyczen dla Wilczka, spoznione, ale szczere, buziaczki przy najblizszej okazji :-) Udalo mi sie ogladnac zdjecia do konca, ale ich duzo, uff...
Adasiu widzisz na zdjeciach jaka sie szykowala akcja na twoje pozegnanie a Ty wszystko zepsules, prawda dziewczyny?! Buzka dla wszystkich :-)))

118

ja nie dziewczyna, ale bylem przy tym i widzialem zawod w oczach dziewczyn mimo tego, ze mialy maski na twarzach.
Kujawka zaluj, zwlazcza ze byly gotowe pomoc Ci sie umyc po wszystkim.
dzieki Mirku za zyczenia no i Wandeczce rowniez.

119

Mirku! przekaze Ci fotki przez Anite! ale dopiero za 2 tyg bo wczoraj zapomniałam:( pozdrowionka

120

fajne zdjęcia!!! pozdrawiam raz jeszcze:)))

121

To ze oboz bedzie do d..y bylo juz wiadomo zanim sie rozpoczal. Chcialbym przy okazji zweryfikowac falszywe pogloski jakobym nalezal do mafi lub byl esesmanem. Ja po prostu jestem Kranzem

122 Ostatnio edytowany przez WojtekZ (2004-11-22 09:24:19)

Falszywe pogloski - jasne Kranz - winny sie tlumaczy. A my i tak wiemy swoje ...

123

Krazn koniecznie ja odszujak pewnie po tej nocy kiedy sie "zaprzyjazniliscie" pewnie poplakuje po nocach. Poza tym ta dziura w klacie byla mniejsza przed noca hehe. Wiesz ze z przyjemnoscia - nie zrozum tego zle bo ci jedno na mysli dam Ci sie ponownie w........ z obozu. Tylko powinienes mnie zlapac na goracym uczynku. Pozdrawiam

124

Pozdrowienia dla Kujawki od Jarka z obozu sierpniowego w Zielonej Górze

125

oj widze ze listopad umiera smiercia naturalna
ludzie gdzie jestescie badzcie aktywni!!!
pozdrawiam wszystkich a dla dziewczyn po lizaczku smile