Odp: listopad Spała
A co do urodzin! To zaśpiewajmy sto lat!!! w końcu dzisiaj urodzinki Wilczka:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » listopad Spała
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co do urodzin! To zaśpiewajmy sto lat!!! w końcu dzisiaj urodzinki Wilczka:)
Witam, he he Kranz dzięki za dyscyplinarke z obozu. Poza tym jak zaczniesz teraz dłubać to do świąt sam sobie zrobisz "urodzinowa niespodziankę" trzeba klocek drewna i troszke samozaparcia. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow i kadrowiczow listopadowego.
Ale taka własnoręcznie zrobiona "niespodzianka" przestaje być niespodzianką, nie jest w stanie Cię niczym zaskoczyć i już tak nie cieszy
He he to zależy do czego znajdzie zastosowanie.
Gosiu - dlaczego 14 razy? - bo 13 to podobno pechowa liczba i moglabys przezyc, a raz napewno by nie wystarczyl.
Wilku sto lat i to w szczesciu (cokolwiek przez to rozumiesz) i abys za szybko nie zaczal linieć i gubic futerko.
Kujawka - nie ma sprawy nastepnym razem tez mozesz poleciec, a co do "urodzinowej niespodzianki" to moze zabrzmi to dziwnie i staroswiecko, ale nie chce innej. Przez ta jedna noc obdarzylem ja uczuciem o ktorym nie moge zapomniec.
UWAGA Kubki Nautici sa bardzo "chodliwe" i to w kazdej postaci.
he he no właśnie
Baśka, co no właśnie?
to "właśnie" odnosiło się do Kujawki, w stosunku do Gosi nie mam morderczych zapędów, zawsze sądziłam, że rozsądniej byłoby "wyeliminować" Ciebie
A poza tym ... wzruszyłam się Twoim przywiązaniem do "niespodzianki"
i znowu czuje oddech Kostuchy na swoim karku.
Podobno serce nie sluga, ale nie mowmy o tym wiecej bo sie rozkleje.
Ok :D:D
hej Basiu! a jak tam podróż? nie miałas zadnych ekscesów po sobotniej nocy!? Ja całą drogę spałam! a potem przyjechałam do domu i znowu spałam! I ogólnie ostatnio spie:)
Kkranz'u - jak będziesz strugał tą niespodziankę to uwzględnij to że ona miała jeden feler- dziurę pomiędzy piersiami:)))
Nie będę nic strugal (nawet wariata, choc znajda się inni odmiennego zdania), chce Tą i tylko Tą, w grudniu będę w Spale i Ja odnajde. A dziure miedzy piersiami nie uwazam za feler...
życzę powodzenia!!! Wskazówka: szukaj na basenie! Słyszalam że ratownicy mieli na nią chrapkę. Ale z pewnością nie mają szans:)
pozdrowionka dla wszystkich!!!
W tym pięknym jesiennym dniu, pełnym ulubionego przez wszystkich kulawych śniegu, życzę Ci Wilku płoz do wózka i kilku psów napędowych... Wieczorkiem będzie piwko (którego dawno nie mieliśmy okazji razem się napić) za Twoje zdrowie...
Psy ciągnące Wilka...???
Najlepsze życzenia z okazji 16 urodzin!
Wilku! Trzymaj się! "Stary" byku!
I ja się dołączam do życzeń ... Wszystkiego najlepszego Wilku ... reszta @ dotrze
Dużo zdrówka Wilku !
Jeszcze raz 100 lat.A do tego buziaki i uściski!!!!MOOOCNE,urodzinowe!
Gosieńko jak tam pożegnanie starego i przywitanie nowego????Pozdrowienia dla Maćka!
Dzieki za pozdrowienia,ale z tym starym i nowym to troszke nie rozumiem...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » listopad Spała
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji