Odp: listopad Spała
Oponki, oponki Gosiu... na wirażach po drodze na stołówkę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » listopad Spała
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oponki, oponki Gosiu... na wirażach po drodze na stołówkę
A to to widziałam, po prostu tetraprzeciąg
Obóz już skończony jest....
Dotarłem do domu.
Wszystko ok!
Na placu boju pozostali Wojtek i Wilku.
Pozdrowienia od nich dla Wszystkich.
Na ra do następnego spotkania!!!
Dobry wieczór Panu
Prezes jeszcze w drodze?
Witam Panią!
Powinien już dojechać....
Ale jest chyba padnięty drogą, więc wątpię by tu się pojawił.
Miał się czym zmęczyć przez ostatnie dwa tygodnie, a skoro pojawiłeś się Ty, to upomnę się o obiecane zdjęcia z Kłączna
chciałam powiedzieć ze dzwonił do mnie Zdzisek ( z mojego regionu) aby powiedzieć mi że jest BARDZO zadowolnony z obozu, że kadra była super, i że chciałby JESZCZE
i macie od niego pozdrowienia
Cześć Wszystkim!!!Dziś nastąpiło brutalne zdeżenie z rzeczywistością,czyli powrót do codziennych obowiązków.Myślałam,że ten obóz będzie najspokojniejszym z dotychczasowych w kt. uczestniczyłam,ale jak należało się domyślać-myliłam się.Było po prostu inaczej.Chcę serdecznie podziękować mojemu rewelacyjnemu serwisowi,który był na medal!!!!Sciskam i całuję wszystkich,z którymi się nie pożegnałam.Będę za Wami tęsknić.Pozdrawiam również kadrę!!!Dziękuję za słowa wsparcia Madzi,pomogły,było tylko jedno przeziębienie i takie tam jeszcze drobne defekty z zupełnie innej działki medycyny...Dzięki również za pozdrowienia od Jaro.Tak to rzeczywiście ze mną rozmawiałeś.Mnie również było bardzo miłoCię poznać!!!
My na prawdę nie chcieliśmy zakłócać Waszego obozowego spokoju, to ci z Warszawki nam kazali
Zosiu
Cieszę że już wróciliście z obozu.Czekamy niecierpliwie na relację z obozu. Ciesze się ze moje dobre rady się przydały, polecam się na przyszłość;)
U mnie również było bliskie spotkanie 3 stopnia. Z pracą.
Lucy, miło, że Zdzichowi się podobało, staraliśmy się jak mogliśmy, ale on był niezmordowany.
Ja wczoraj dostałam sms-ka od Grażyny, też jest zadowolona i pozdrawia wszystkich.
My na prawdę nie chcieliśmy zakłócać Waszego obozowego spokoju, to ci z Warszawki nam kazali
To nie Warszawka tylko potrzeby ludzi zasugerowaly koniecznosc przygotowania szkolenia w trakcie obozu. Rozmowy z osobami uczestniczacymi w obozie i wstepna analiza dokumentacji po obozie i po szkoleniu utwierdzily nas w przekonaniu ze potrzeby szkoleniowe zostaly zaspokojone, kadra prowadzaca oboz i szkolenie spisaly sie na medal, a uczestnikom nie utrudnilo to ciezkiej pracy w trakcie obozu.
Tak wiec smiem twierdzic za cala aktywna spisala sie na medal, mimo realizacji roznych projektow w tym samym czasie.
Wszystkim wielkie dzieki
I obrana przez nas linia obrony okazała się nietrafiona
Juz wkrotce ukaza sie zdjecia z obozu - jeszcze troche cierpliwosci i bedzie szansa obejrzec w dzialaniu kadre, uczestnikow obozu i szkolenia personelu medycznego. Jest co ogladac - zareczam . . .
Zaczynam się bać...
Prowadzącego się nie bałeś, a kilku fotek z ukrytego aparatu farowskiego się boisz ????
Aparat straszniejszy od kolegi Krzysztofa K.
Witam wszystkich!!!
Dotarłam nareszcie cała do Olsztyna i zaczynam maraton w odsypianiu obozu...Starcie z rzeczywistoscią było brutalne ale jakos muszę wrócić do normalnosci.Dzieki za wspaniały obóz i ciekawe spędzanie czasu!Juz za wami tęsknie!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam na zdjecia na forum:-)
Pozdrawiam wszystkich i śle buziaki
MAM NADZIEJE ZE WKRÓTCE SIĘ ZOBACZYMY i
Apropo jakby ktoś chciał ze mna poklikać to mój nr GG6457548
Mafia rządzi....
Niech się mafia strzeże,bo Katani jej depcze po piętach...
Pozytywne opinie cieszą!!!Staraliśmy się maksymalnie,żeby było dobrze,a reszta należała do reszty!!!
Pozytywne opinie cieszą niezmiernie.Staraliśmy się maxymalnie,żeby wszystko bylo jak należy.A reszta należała do reszty!;)
Coś mi się pokićkało,ale to nic.Pa
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » listopad Spała
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji