Odp: październik Spała
Dominiku
Widziałam cię w programie Miasto Marzeń. Super prezentacja;), miły uśmiech i ten czarujący usmiech. Świetnie się prezentowaliście razem z Basia i Tomkiem. Miło było popatrzeć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » październik Spała
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dominiku
Widziałam cię w programie Miasto Marzeń. Super prezentacja;), miły uśmiech i ten czarujący usmiech. Świetnie się prezentowaliście razem z Basia i Tomkiem. Miło było popatrzeć
miało byc miły głos i czarujący usmiech
Magda w domu to nie masz co robić tylko oglądać telewizje i wcale tak super nie wypadlem moglo być lepiej
Magda mam madzieje że z twoim kręgosłupej juz jest ok
Na kwietniowy obóz szykuje sie super ekipa też tam sie wybieram tylko w nie co innym charakterze i troszeczkę póżniej
no i co jest??
Mamy chyba przestój...
a ja powiem tylko tyle że jak pójdize wszystko zgodnie z palnem to jade w maju do Spały na obóz:))
Hej Hej
Widzę że zacyna się nowy sezon obozwy i ciągle ktoś nam umyka.
Sergiuszku przestój zapewne ma związek z przesileniem wiosennym trochę cierpliwości a napewno starzy znajomi sie odezwą
Dominiku z moim kręgosłupem raz lepiej raz gorzej, nadal na zwolnieniu, korzystam z rehabilitacji oraz faszeruję się lekami przeciwzapalnymi, przeciwbólowymi i rozkurczowymi, bywało lepiej
To prawdopodobnie opóźniona reakcja na mój udział w grudniowej stłuczce - tak twierdzą lekarze (dziewuszka wjechała w moje auto na skrzyzowaniu - jechała z prędkością około 50 - 60 km/h) - to tak w wielkim skrócie
tak może żeby nie robić tłoku na forum to zamkniemy i skasjemy ten post...kto za?
Zamknąć mozna , ale po co od razu kasować
skasować, zniwelować....zrównac z terenem...wyrzucić w pustkę istnienia...bosze...umieramy
czesc wszyscy pazdziernikowcy
Czas szybko biegnie, od pazdziernika 2004 minelo sporo czasu i odbylo sie juz kilka obozow. Tak wiec zapraszam do aktualizacji naszej wspolpracy w 2005.
Niniejszym zamykam ten temat
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » październik Spała
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji