Temat: pomysł na weekend
Weekend się zaczął, więc może się pochwalicie jak go spędzicie. Może podsuniecie jakiś dobry pomysł.
U mnie tym razem lipa.
Chyba tylko wieczorne posiedzenia przy browarze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Weekend się zaczął, więc może się pochwalicie jak go spędzicie. Może podsuniecie jakiś dobry pomysł.
U mnie tym razem lipa.
Chyba tylko wieczorne posiedzenia przy browarze
ciąg dalszy remontu - pracowicie acz miło.
Piątek:
Praktyki w Warsztatach terapii Zajęciowej
Film "W 80 dni....."
Sobota:
Grupa AR
Pifko......być bardzo może
Niedziela:
.....
Ale nuda.....
Praca, tak dla odmiany...
Małgorz, to gdzie Ty pracujesz?
Sergiusz, musze Ci powiedzieć, że bardzo miło wspominam prace w WTZ. Odwiedzałam różne WTZ, ale u nas była wyjątkowa atmosfera i do dziś jeżdżę w odwiedziny. A do pracy dojeżdżałam 1,5 godziny i chciało mi się!
A w ten weekend dokształcam się
Tam gdzie jestem też fajnie.Ludziska się ciągle witają i przytulają......ja tez jade około godzinki...z tym że 20 mniut czekam na przesiadke....
No ale fajnei jest....i kierownik który w swoim gabinecie głośno pusza z magnetofonu "Armie::))
Małgorz, to gdzie Ty pracujesz?
Pracuję w szkole, ale dodatkowo robię wiele innych rzeczy, m.in. walczę z własnym lenistwem, żeby pisać pracę
A ja w sobotę się nudzę ale za to w niedzielę wybieram się na Hel albo do Władysławowa - wszystko zależy jeszcze od pogody ma sie rozumieć Pozdrawiam goraco bo za oknem pochmurno brrrrrr
Zabierz mnie ze sobą!!!
I mnie też weź......
Przyleć po nas awionetką
albo może ja bym chciał Pontiaca....to taki fajny samochodzik...więc??
Awionetka będzie szybsza, dłużej będziemy nad morzem.
no dobra....poświęce się dla sprawy.
Fajnie, czyli teraz czekamy tylko na Żanetę
Chętnie bym was zabrała ze sobą hehehe szkoda że trochę daleko mam do Was no nie???
Ale może kiedyś gdzieś się razem wybierzemy........ale na razie pozostaje mi po wycieczce zdać Wam relację ........;)
jak kiedyś kupię sobie autobus to macie jak w banku że razem na jakiś wypad nad morze wyskoczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehe
Jak coś, to Wrocław jest pięknym miastem
Będę o tym pamiętać jak dłuższą wycieczkę będę planować
Żaneta, jak już będziesz jechała tym autobusem, to pamiętaj, że mieszkam na trasie, po drodze. Zresztą już teraz zapraszamy! Tylko, że ja będę dopiero po 17
Ja dziś zaczęłam pierwszy dzień pracy w szkole. Chodzę do Ie gimnazjum Siedzę w ławce razem z Kubą i robię notatki. Dziś była klasówka z matematyki, a ksiądz zapowiedział sprawdzian z różańca.
Przystosowany nocleg we Wrocławiu też jest.
No to suuuuper !!!!!! teraz tylko kasa na autobus hehehe i w drogę
W sierpniu chłopaki wejherowskie mieszkali u nas
Nieżle. Jeszcze pare postów i całą Polskę możesz przejechać. Chyba pójdzie Ci łatwiej niż Sergiuszowi znalezienie transportu z Tomaszowa
Jakoś chłopak nie ma daru przekonywania...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji