Temat: Projekt PEFRON
Czy ktoś wie jak sie pisze projekt do PEFRONU?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Projekt PEFRON
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś wie jak sie pisze projekt do PEFRONU?
Kurcze Jaśiu!
Ja to bym ci powiedział jak się pisze wiersz.Ale z projektami to u mnie słabo.No ewentualnie moge ci coś narysować.
Co ty na to??:)
WITAM serdecznie i pozdrawiam z wojska.Szkoda ,że nie wierz.Po za tematem -jedziesz do Czech?
Raczej nie bo mam ostro z praktykami.Problemy miałem żeby załatwić wyjazd na obóz.Zresztą wilku nie dawał nic znać bo ja też mu nie dałem że moge jechać.A wogóle jaki to termin??
ten weekend
A to odpada.Już poplanowane.
Jak się będziesz widzieć z chłopakami to ich serdecznei pozdrów i życz powodzenia.
Co do projektów.
Z tego co wiem do PFRONu można składać papiery w ramach programu Partner między innymi na zatrudnienie rehabilitanta, dojazdy na rehabilitację itp. (gotowe wnioski są do odebrania w PFRON).
Na organizację zajęć można wyrwać kasę z PCPR lub MOPR. Tam trzeba pobrać jakiś wniosek na organizację cyklicznej imprezy integracyjno-sportowej. Można z tego zapłacić za wynajęcie sali, zakup sprzętu do ćwiczeń itd. Trzeba to jednak dobrze umotywować.
Sorki, za tak ogólnikową odpowiedź, ale sam to wiem z drugiej ręki i szczegółów nie znam. Znam jednak osoby, które to załatwiały i w razie konieczności postaram się od nich wyrwać szczegóły.
I jeszcze najważniejsze. Na przyszły rok już trzeba składać te wnioski.
Dzięki chopie za pomoc,wiadomości.Mam nadzieję,że ci sie w krótkim czasie zrehabilituje
Nie ma za co. Tylko nie przesadzaj z tą rehabilitacją bo wątroba już nie ta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum FAR » Aktywna Rehabilitacja » Projekt PEFRON
Forum oparte o: PunBB
Copyright © Fundacja Aktywnej Rehabilitacji